Feriepasning

Byrådet i Næstved Kommune  har besluttet, at der er nogle dage i året, der er lukkedage, det er: de tre dage før påske, fredagen efter Kristi Himmelfartsdag, tre uger i sommerferien og mellem jul og nytår.

På disse dage er der mulighed for at få feriepasset sit barn, hvis man har behov for det. 

Feriepasningen i Områdeinstitution Nord, som Eventyrhuset hører under er organiseret dels i Nord Land, Glumsø og Herlufmalge og i Nord By, som dækker Fensmark og Holsted. 

Vi hører til i Nord land, hvor vi sammen med Børnehjørnet/Skattekisten, Haletudsen og Rumlepotten arrangerer feriepasningen. 

Vi siger det på den måde, at vi er fire institutioner, der på lukkedage arrangerer en femte institution til feriepasningen. Feriepasningen i Nord land er placeret i Haletudsen. 

Haletudsen

Nyvej 11, 4171 Glumsø. Tlf: 55887610

Personalegruppen består af 1-2 medarbejdere fra hver af de fire institutioner og de daglige ledere skiftes om at varetage ledelsen.

Før pasningen laver Kirsten en feriepasnings undersøgelse via NemBarn, det er vigtigt, at I som forældre svarer på undersøgelsen  om I har behov for pasning eller ej indenfor tidsfristen. Hvis der er behov for at ændre oplysningen om jeres barn holder ferie efter tidsfrisen skal I henvende jer til personalet  eller til Kirsten.

Der laves et orienteringsbrev om den konkrete feriepasning til jer forældre, som I bedes læse. 

Husk at give besked til os, hvis I alligevel ikke får brug for pasningen.

Under feriepasningen skal I vide at selvom der er personale med fra Eventyrhuset, så er det ikke sikkert de lige er på arbejde når jeres barn kommer, så indstil jer på at det er en anden voksen der tager imod jer.

Børnene får en garderobe i Haletudsen, så de ved hvor deres ting "bor" under feriepasningen.

Husk at ringe til Haletudsen, hvis I holder en fridag eller jeres barn bliver syg under feriepasningen.

Efter feriepasningen vil vi meget gerne have tilbagemeldinger om der er noget vi med fordel kan gøre anderledes og bedre.

 

 

 

Åbningstider

Vores åbningstider er:

Mandag til torsdag er åbningstiden kl. 6.15-17.00 og om fredagen er den kl. 6.15-16.15

Fra d. 1,8,17 ændres åbningstiden fredag til 6.15 17.00.

Åbningstiden for 25 timers deltidsplads er: indenfor tidsrummet kl. 8. 00-14.00  og for en  35 timers deltidsplads er den indenfor tidsrummet kl. 7.30-15.30. Se mere under deltidspladser.